Beleef de pure
groene natuur...

GreenHotels

Zoek en boek een hotel

 

Hoteliers

 

Het label green hotel verdient een hotellier met zijn inspanning bij te dragen aan het milieu en maatschappelijk verantwoord onderneemt.


In tegenstelling tot vele andere instanties vinden wij dat een hotellier een keurmerk moet verdienen en dat het niet weg gelegd mag zijn voor bedrijven met veel geld waardoor in onze beleving wij het doel voorbij schieten.

 

Wij voorzien de ondernemers van advies, kennis, en introduceren de juiste partijen. Veel hotels doen zonder inspanning veel aan MVO en dragen bij aan het verbeteren van ons milieu/onze leefomgeving.

 

In het menu treft u de leveranciers die de juiste certificaten hebben en aangesloten zijn bij Green Hotels. Ook uw leverancier kan opgenomen worden in onze selectie. U heeft geen verplichting tot afnames bij leveranciers en geen kosten voor certificering of andere kosten.


De kosten die u heeft zijn € 250.00 per jaar. Hiervoor staat uw hotel op de website van Green Hotels u betaald 8% commissie over de gegenereerde boekingen via Green Hotels. De opbrengsten worden gebruikt voor onderhoud website, Google adwordscampagnes en marketing acties tot actieve verkoop van uw hotelkamers.

 

Uw voordeel:
• Certificaat van Green Hotels
• Gebruik van het logo op uw website en briefpapier
• Actieve adwords campagnes website Green Hotels
• Marketing en sales mbt verkoop van hotelkamers

 

Wat maakt Green Hotels interessant?

 

U zet zich in voor het milieu, u onderneemt maatschappelijk verantwoord. U wordt hiervoor beloond met de vermelding op Green Hotels. Uw hotel mag zich aanbieden aan overheid en overheids-instellingen omdat uw hotel groen is. U maakt gebruik van een zeer interessant inkoopboek waardoor het voor interessanter is om met Biologische, Beter Leven, MSC, Betere Boer en Fair Trade producten te werken. De inkoopkosten gaan omlaag, de kwaliteit stijgt en uw bedrijf krijgt een verantwoorde uitstraling. Tevens genereerd Green Hotels voor u omzet via kanalen die u niet bereikt. U kunt ondersteuning krijgen op het gebied van revenu, inkoop en strategie.

 

Wilt u deelnemen aan Green Hotels, neem dan contact op met info@greenhotels.nl.