Charme Hotel Oranjeoord, Hoog Soeren

 
augustus, 2022  
madiwodovrzazo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Charme Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt temidden van de bossen en de landerijen van natuurreservaat “De Kroondomeinen”, op enkele kilometers van Apeldoorn. Voor zowel recreatieve als zakelijke doeleinden, biedt Hotel Oranjeoord bezoekers alle mogelijke rust en comfort, met 29 moderne kamers, acht verschillende vergaderruimten, een restaurant, brasserie, tapasbar, een serre en verschillende terrassen met vrij uitzicht. Het uit 1898 daterende hotel was ooit nog koninklijk bezit. De 29 ruime hotelkamers van Hotel Oranjeoord zijn voorzien van ligbad, douche, toilet, telefoon, wekker, radio, televisie en internet. Uniek aan Hotel Oranjeoord is het feit dat alle kamers een verschillende vorm en inrichting hebben. Na een drukke dag kunt u zich bovendien ontspannen in de serre, brasserie, bar of op het terras. Voor een verfrissende wandeling in het aangrenzende bos, hoeft u slechts het hotel uit te lopen. In Hotel Oranjeoord kunt u stijlvol dineren. Het restaurant en de brasserie van Hotel Oranjeoord bieden u alle gelegenheid voor een smaakvol bezoek. Op de menukaart prijkt naast het driegangen diner een keur aan voor-, hoofd- en nagerechten. Bovendien presenteren wij elk seizoen enkele nieuwe gastronomische verrassingen. Op zondagmiddag, van 13.00 uur tot 17.00 uur, serveren wij een uitgebreide High Tea. Voor onze gasten beschikken wij over een shuttle service naar station Apeldoorn, deze is op reservering beschikbaar.
Logies ontbijt

Alle 29 kamers van het hotel zijn voorzien van ligbad en/of douche, telefoon, televisie en internet aansluiting. Geen twee kamers in het hotel zijn hetzelfde, want alle hebben ze een eigen vorm en inrichting. Het design van de kamers laat zich het best omschrijven als strak en eigentijds. De veelal grote ramen bieden uitzicht op de schitterende Kroondomeinen.

Boek nu!
Drie of meerdaags verblijf inclusief ontbijt

2 nachten of meer inclusief ontbijt

Boek nu!
Luxe comfort kamer

Geen twee kamers in het hotel zijn hetzelfde, want alle hebben ze een eigen vorm en inrichting. Het design van de kamers laat zich het best omschrijven als strak en eigentijds. De charme kamers zijn voorzien van een douche en of bad en hebben een balkon of terras.

Comfort kamer

Deze tweepersoonskamers bevinden zich op de 1e etage en beschikken over een douche, flatscreen tv en een bureau.

Deluxe tweepersoonskamer

De ruime deluxe kamers beschikken over een balkon of terras en hebben een bad.

Junior Suite

Charme Hotel Oranjeoord beschikt over 2 suites, de suites zijn ruim opgezet en beschikken over een bad. 1 van de suites heeft een balkon aan de voorzijde van ons hotel.